Fijne feesten!

Wij zijn tijdens de eindejaarsperiode gesloten zijn vanaf 24 december  t.e.m. 3 januari 2016. Alvast een fijne kerst en onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

 Lees meer... 
- Download Adobe Flash Player to view content -

Click hereAl jaren volgen we nauwlettend de grote evolutie die de ledindustrie maakt. Waar anderen zeggen dat iets niet mogelijk is, gaan wij de uitdaging aan.

Met onze kennis en creativiteit vervullen we uw wensen. Geen toepassing is te ingewikkeld, vandaar onze slogan: leds create light without limits.

Door intensief onderzoek en kiezen van de juiste partners kunnen wij u met trots een zeer uitgebreid gamma kwalitatieve ledproducten voorstellen. Daarnaast ontwerpen en produceren we onze eigen dynamische ledverlichting waarmee elke toepassing mogelijk is.

Op deze website vindt u het overgrote deel van onze producten, aangevuld met technische info, talrijke foto's en basisinformatie betreffende ledtechnologie en DMX-aansturingen. Ook alle informatie over ons bedrijf en recente projecten staan erop.

Naast een uitgebreid productaanbod bieden wij u ook ondersteuning voor uw projecten. Onze lichtarchitect maakt lichtberekeningen, zodat u op voorhand perfect weet welke producten u het best gebruikt om de vooropgestelde lichtintensiteit te behalen, wat het verbruik is en waar ze geplaatst moeten worden.
Bij ons is het ook mogelijk uw ledverlichting te leasen, hiervoor stellen we een leaseplan op.

 

Wil u advies voor uw project? Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.


- Download Adobe Flash Player to view content -

Click here
webdesign by © 2010 - Algemene Voorwaarden - www.rgbled-lt.be